top of page
Een quiz voor de klas

Een pubquiz op school is een ideale manier om een originele en frisse invulling te geven aan verbinding tussen leerlingen. Je kunt hierbij denken aan klassen, jaarlagen, clusters of misschien wel een hele onder- of bovenbouw. De kracht van pubquizzen is dat je samen moet werken om tot de goede antwoorden te komen en dat dit een enorm groepsgevoel oplevert. Leerlingen leren andere leerlingen kennen en bewegen zich voor even buiten hun gebaande paden.

 

De quizzen die wij geven zijn dynamisch, afwisselend en voor elk wat wils. Zo kan ieder teamlid zijn eigen expertise en talenten kwijt. Zo ervaren alle leerlingen een succesbeleving én leren ze gaandeweg ook nog wat!

 

Ook voor docenten, MT’s of schoolleidingen is pubquizzen natuurlijk een geweldige manier om aan teambuiding te doen. Het is weer eens wat anders dan de studiedagen op de hei of de brainstormsessies in het hotel – maar minstens even effectief om weer even nader tot elkaar te komen.

 

Onze pubquizzen zijn kant-en-klaar te bestellen of kunnen op maat gemaakt worden. Ook behoort het tot de mogelijkheden om de quiz op school door een door ons geleverde quizmaster te laten presenteren.

Interesse?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Leuk dat je contact met ons zoekt. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

bottom of page